Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartaanval.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartaanval.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Jos

Geschreven op: Zaterdag 21 Januari 2017 om 09:43
Ongepast of beledigend?

Hallo Ik ben zelf nu gedotterd stent ingebracht maar waar ik nu een beetje op vast loop is het in mijn ogen ongegrip van de buitenqwereld vooral van mijn partner doet er heel luchting over over gaat ook het onderwerp uit de weg .Als er gevraagd word hoe gaat het met jos zegt ze altijd goed tegen de mensen maar van binnen voel ik met niet zo goed zijn er mensen die hier ook ervaring mee hebben? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: annie v d berg op Zondag 29 Januari 2017 om 13:35 Ongepaste reactie?

Ben verleden week voor de 2de x in mijn leven gedotterd.Ik heb gelukkig heel begripvolle mensen naast me staan.Maar idd begrijpt men niet goed hij de patient zich voelt.Bij mij is t vooral angst en onzekerheid
Sterkte


Geschreven door: Rene op Donderdag 2 Maart 2017 om 12:34 Ongepaste reactie?

Jos, wat disrespectful van je partner om zo over jouw gevoel heen te walsen. Ben zelf vrij nuchter over het infarct maar merk ook wel dat mensen om mij heen de gevolgen onderschatten. Sterkte man, en praat er eens over met je partner, ze mag blij zijn dat het 2017 is. Een aantal jaren terug waren deze klachten nog de aanleiding voor een open hartoperatie.


Geschreven door: frits op Maandag 6 Maart 2017 om 11:01 Ongepaste reactie?

ik lacht het leven gewoon toe hart zit bij ons in de familie
pa was 54 en heb het niets overleeft ik was 4 nu 60 en al voor de 3 de keer gedotterd en heb gewoon weer na 3 dagen mij werk weer op gepakt en elke dag is er gewoon 1 extra die mij vader niet heb gehad dus niet zeuren gewoon door gaan


Geschreven door: Marion op Zaterdag 25 Maart 2017 om 02:26 Ongepaste reactie?

Hallo ,3 maart 2017 heb ik een hartinfarct gehad pfffffff wat was ik geschrokken ,ik was nog veels te jong...Vindt ik .. veel onbegrip ...Daar schrok ik van .. ze hebben zoiets,. Je bent gedotterd en 2: stends gekregen het is weer goed smiley

Nou ik voel dat helemaal niet zo ... Binnenkort moet ik weer gedotterd worden ...Zie er tegen op niet zozeer de operatie maar dat er niemand komt kijken of het gaat... erg zielig van hun

Zijn er nog meer mensen die dit ervaren ?


Geschreven door: danny op Maandag 10 April 2017 om 16:01 Ongepaste reactie?

hoi mensen ik heb zondag 2 april 2017 om 5 uur smorgens een hart aanval gehad en om 11 de tweede ik vertrouw mijn lichaam niet meer ik leef nu dus in angst en ook onzeker ik liep altijd graag met mijn 3 hondjes nu kom ik niet eens meer tot de hoek van mijn wonning ik ben gedotterd en twee sten ik moet nog een keer gedotterd worden en dan ben ik net 48


Geschreven door: Leef nog op Vrijdag 5 Mei 2017 om 09:05 Ongepaste reactie?

Beste mensen

Ik lees bij jullie veel onbegrip vanuit jullie omgeving. Ik heb dit zelf ook mogen ondervinden. Voor mij is het nu drie jaar geleden. Om in beweging te komen en contact te hebben met mensen heb ik een hond genomen. Je ontmoet hierdoor nieuwe mensen en kom met hen in gesprek. En ja de een heeft er wel begrip voor en de ander niet. Ik zie het als een tekortkoming van hen. Deze mensen moeten nog een hoop leren. Remedie blijf er over praten en blijf je gevoel volgen. Allen veel sterkte smiley


Geschreven door: Leen op Maandag 12 Juni 2017 om 12:45 Ongepaste reactie?

Ik schrik van de reactie van Rene die aangeeft het disrespectvol te vinden van de partner.
Mijn man (40 jaar) heeft vorig jaar 2 ernstige hartaanvallen gehad met als resultaat 3 stents en veel medicatie. Zelf ben ik 32 jaar en wij hebben samen een zoontje van 5 jaar.
Onderschat alsjeblieft niet hoe het voor je partner is om hier mee te moeten omgaan. Mijn leven stond net zo op z''n kop als dat van mijn partner. Verwerken doet niet iedereen op de zelfde manier. Ik kan me voorstellen dat je vrouw misschien wel heel angstig is maar omdat ze zich daar geen raad mee weet probeerd om praktisch bezig te blijven.
Misschien probeert ze zich voor jou wel sterk te houden om jou niet te veel te belasten.
Toen mijn man in het ziekenhuis lag kon ik niet anders dan maar doorgaan met het gewone leven. Ik hield de boel thuis overeind (zorg voor onze zoon, 2 X per dag naar het ziekenhuis, werken, huishouden, familieleden op de hoogte houden etc). Ondanks dat je de zelfde situatie doormaakt is de beleving en de verwerken (waar loop je tegenaan) echt anders.
Vul alsjeblieft niet voor haar in hoe zich voelt en waarom jij denkt dat ze bepaalde dingen wel/niet doet.
ik herken dat het best lastig is om met elkaar te praten over je angsten en je verdriet. Je zit niet altijd op 1 lijn maar het is wel echt belangrijk en waardevol om voor ander ''zijn manier van omgaan'' open te blijven staan.
Wellicht zijn de dingen niet zoals jij denkt dat ze zijn. Waarschijnlijk probeert zijn ook te overleven of is ze er nog niet aan toe om zich open te stellen voor de angst die ze heeft gevoeld of het verdriet om het feit dat jou gezondheid en daarmee misschien wel jullie manier van leven is veranderd. Probeer met haar te praten en open te staan voor hoe zij het heeft ervaren


Geschreven door: broer op Maandag 19 Februari 2018 om 00:56 Ongepaste reactie?

31 december stent geplaatst maar voel me ontzettend moe is dit normaal ook erg kortademig na 15 meter moet ik op adem komen wat nu


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartaanval.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)