Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartaanval.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartaanval.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

F

Geschreven op: Dinsdag 22 November 2016 om 20:12
Ongepast of beledigend?

Hallo, ik wil op moment nog graag anoniem blijven daarom heet ik eerst F.
Ik wil graag advies of raad van lotgenoten.
In 2008 heb ik een zwaar hartinfarct gehad en heb ik het net op het nippertje gered.
Afgelopen 5 sept. Heb ik weer een zwaar infarct gehad deze was nog heftiger dan de eerste maar heb het weer gered. Ik ben nu 44 en heb een gezin. Op 1 nov. Ben ik weer aan het werk gegaan,ik heb zwaar werk en ik merk dat ik het eigenlijk niet vol kan houden, vanavond haalde ik mijn dochter van 17 van de trein en ze begon erover. Ze wil dat ik eerst ga revalideren en dan ga kijken of ik het werk weer aankan.dit betekent wel dat ik minder geld ga verdienen en ik weet niet of ik mijn gezin dan tevreden kan houden. Wat moet ik doen, ziektewet en revalideren of werken en kijken waar het schip strand, let wel ik zit nog in mijn proeftijd bij dit bedrijf en ze weten niet van mijn gezondheid. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Nicole op Dinsdag 12 September 2017 om 05:04 Ongepaste reactie?

Beste F
Revalidatietraject waarbij je ook gesprekken met psycholoog hebt, zou jou kunnen helpen in bewuster leven, in de plaats van het overleven van jouw werk.
Eigenlijk zeg je al dat je huidige werk veel te belastend voor jou is. Als jou familie je kwijtraakt, omdat je een volgend infarct mogelijk niet overleefd, doe je hen veeel meer verdriet dan door een laag inkomen.
Middels andere leefstijl en ander werk word je mogelijk een rijker mens en daar wordt jouw omgeving ook rijk van. Zeg maar win win!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartaanval.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)