Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartaanval.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartaanval.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anoniem

Geschreven op: Zaterdag 16 Juni 2007 om 20:52
Ongepast of beledigend?

Heb ook hartinfarct gehad Maart 2006 .Gedotterd en stent geplaatst.48 jaar.Beroep hovenier .
Voelde me 100% herboren na dotteren.Het is nu 2007 ,maar merk nu toch dat ik een klap gehad heb.Pompfunctie hart 30%. Krijg van alles ,na inspanning vermoeid voor hele dag.De ene dag verzet ik bergen ,de andere dag ben ik totaal niets meer waard en totaal vermoeid.Bij warm weer kan ik de meeste keren weer naar huis keren van mijn werk ,omdat ik me niet lekker voel zoals gevoel van flauwvallen.Herkent iemand ook deze klachten ???Ben naar huisdokter geweest ,kan niets ontdekken ,ook niet in bloedtest.Cardioloog heeft ook al tests gedaan zoals holter,fiets en echo ,maar helaas vind niets en toch voel ik me dagen slecht.Herkent iemand deze problemen ook ? Na hartinfarct ,dotteren en plaatsing van stent ?????  

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 16 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Geschreven door: Helleen op Dinsdag 26 Juni 2007 om 19:29 Ongepaste reactie?

Hallo anoniem ja het zijn precies dezelfde klachten die ik heel goed herken.
De ene dag kan ik eigelijk alles b.v.b het huishouden,dan nog eens de tuin e.t.c.daarna geeft m,n lichaam aan(stoppen)want wij velangen tevéél van ons eigen-
Net zoals U zelf al aangeeft dat U een klap heeft gehad dit klopt ook.
Ik heb echt precies hetzelfde hartinfarct,gedottert-een stent oh zeker we zijn echt niet meer hetzelfe en kunnen ook niet meer zo als voorheen.
Ik ben al vele malen opgehaald met de ambulance dat ik meende dadelijk krijg ik er weer een,maar het is meer de angst én het heeft ook toch tijd nodig.
De laatse tijd zit ik vol met dikke blauwe plekken die me flink pijn doen,de huisarts stuurt me naar de cardioloog en de cardioloog stuurt me weer naar de huisarts terug,ik moet er schijnbaar zelf zien achter te komen door welk medicijn dat zou kunnen komen.
Ik bedoel maar misschien kan mij daar iemand een antwoord op geven.
Zonder dat ik me stoot of ergens tegenaan loopt is het al blauw.misschien zijn er forum bezoekers die dat ook hebben zou ik toch graag willen weten.
Voor anoniem ik hoop van harte dat U daar iets aan hebt van de herkennig,rustig aan doen is ook een van de beste medicijn(en) smileyLieve groetjes en beterschap gewenst door Heleen************


Geschreven door: Anoniem (John is mijn naam) op Zondag 1 Juli 2007 om 11:11 Ongepaste reactie?

Bedankt voor je reactie op mijn ziektebeeld.Op moment zit ik dus weer thuis van het werk.Volgens cardioloog is mijn bloeddruk te hoog voor mijn hart en moet tablet cozaar meer slikken en ff de bloeddruk bijhouden tweemaal per week bij huisarts.Heb zelf twee bloeddrukmeters in huis en die geven beide dezelfde waarden aan maar véél minder dan bij cardioloog en huisarts.Op mijn bloeddrukmeters zit ik meestal rond 118/72 Bij cardioloog en huisarts rond 165/93 (dus ik snap er niks van vanwaar dit verschil).Je beschrijft de klachten hetzelfde als ik.De ene dag alles achter elkaar alles aankunnen en dan paar dagen van allerlei klachten zoals gevoel flauwvallen,duizelig,gespannen gevoel enz....Zijn dit ook klachten die jij hebt? Veel sterkte en beterschap en hoop weer wat van jou te horen .Heleen ..........


Geschreven door: Heleen-voor anoniem op Maandag 2 Juli 2007 om 00:10 Ongepaste reactie?

Hoi nou ik heb mmoeten stoppen met COZAAR en HYZAAR moeten nemen voor de hoge bloeddruk wat te verlagen voor de cardioloog ij heeft mij thuis gebelt om me dat toch nog ff te zeggen-ik neem ze ben er 2 dagen wat misselijk,maar ik ben bij de apotheker geweest en daar kreeg ik héle goed uitleg,zij weten wat de samenstelling is van een medicijn wat de artsen vaak of nauwelijk niets van weten zij schrijven maar voor en dan menen wij als mens dat het MOET.
Ik weet niet hoe U er over denkt Anoniem,maar ik voel me écht geen proefkonijn.Een thuis bloeddruk meter geeft inderdaad niet aan wat er in het ziekenhuis word aangegeven,,mijn bloeddruk is altijd véél té hoog vaak 195-145-en NU wil ik dat hij lager wordt,en naar het schijnt zou de HYZAAR dat moeten zijn.
Ik kan en durf niet alleen te lopen moet steeds iemand aan m,n hand hebben,vandaag ben ik ook niet flauw gevallen,maar ben heel vaak duizelig en ook gespannen,een naar gevoel bah dat is pure angst dat iets gebeurt ,wat mij pers:zorgen baart is dat alles zo vlug blauw word ,maar dat komt ook door de bloed verdunners,misschien een te hoge dosis wie weet kan ik U een dezer dagen iets laten weten wat ons een beetje rustiger zou kunnen maken.
Anoniem nu ga ik slapen althans als het me lukt ik ben op van de zenuwen als je steeds maar van het kastje naar de muur wordt gestuurt.
P.S.heeft U ook de pilletjes voor onder de tong als U weggaat?
Ikke wel en een medicijnnenpas waar alles medicijn instaan,die maakt de apotheker voor U klaar al U daar om vraagt ,want het lijkt me heel verstandig voor alle zekerheid.Ik bedoel maar 2 mensen weten en voelen meer dan 1 toch?
Ik wil me bij U bedanken-----------en ook voor U heel veel sterkte en beterschap want dat kunnen we echt wel gebruiken KNUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF van Heleen tot ziens en houd U vooral rustig okidokie Anoniem groetjes ook aan allen op het forum................


Geschreven door: John op Maandag 2 Juli 2007 om 13:03 Ongepaste reactie?

Heb jou antwoord gelezen. Ik heb al een medicijnpas vanaf ik uit ziekenhuis ontslagen ben na mijn hartinfarct.In het begin na infarct heb ik coversyl geslikt ,maar kon deze niet verdragen,vandaar dat ik nu cozaar heb,moet er sinds twee weken geleden 2 pillen van nemen ivm met iets te hoge bloeddruk volgens mijn cardioloog.In het begin had ik het idee dat alles prima was en de oorzaak van mijn beroerdigheid gevonden was,maar helaas het was maar voor een weekje,heb weer drie dagen achter elkaar dat rare gevoel weer gehad en daarna weer vermoeid .Na nachtrust sta je weer moe en kapot op om aan de dag te beginnen,het zal wel allemaal zo moeten ná een hartinfarct.Ik kan het slecht begrijpen dat er mensen zijn die infarct gehad hebben op jonge leeftijd zoals ik met 48 jaar,dat die er nooit meer aan denken.Ik denk er iedere dag aan ,het gaat gewoon onbewust dat je eraan denkt.Buitenstaanders die dit niet gehad hebben hebben makkelijk praten .Daar hoor je alleen maar van je moet je erover heen zetten en niet aan denken.Je vroeg of ik pilletje onder tong had als ik wegging,Nee ,ik heb nitrogual spray voor onder tong,die moet ik altyd bij mij dragen en gebruiken bij pijn op borst.Gelukkig heb ik deze nog nooit hoeven te gebruiken,Verder slik ik medicijnen smileylavix,Cozaar,Selokeen,Carbasalaat Cardio(bloedverdunner),Lipitor en Pantozol (voor de maag).
Mag ik weten hoe lang het geleden is van jou infarct en op welke leeftijd?
Groetjes en knufffffffffffff terug ..........John !!!!!!!!!! doeiiiii


Geschreven door: Heleen-voor anoniem op Maandag 2 Juli 2007 om 20:34 Ongepaste reactie?

Goede avond John,goed dat je die pas al meteen hebt mee gekregen.
Ik had je een verhaal geschreven,maar ik had ff opgeslagen vanwegen bezoek.Dus ik wilde verder gaan en weg was alles.
Die ervaring heb ik ook-daar moet je je overheen zetten je moet dit je moet dat en bla bla tot vervelends toe en voel me daar helemaal onbehagelijk bij als mensen HUN oordeel al klaar hebben voordat ze eigelijk pas weten wat wij hebben moeten doorstaan(en nog)vaak denk ik dan ook laat ze maar,niet dat ik iemand het gun,maar ruilen voor één dag dan piepen deze pers:wel anders...
Er is bij mij heel veel vooraf gegaan John heb dat dan ook maanden gevoeld dat er iets niet in de haak was.
Maar veel artsen luisteren niet of willen het niet,en dat vind ik nu juist zo jammer en erg.
Inderdaad het lijkt wel of ik de hele nacht hard gewerkt hebt zo moe,benauwd angst-vorig jaar 5 July heb ik een lichte tia gehad dat was voor mij toen al een waarschuwing,maar de arts zei binne 48u:moet het weg zijn ,zoniet dan moeten we maatregelingen treffen,nou ik ben echt over m,n toeren geweest.
9 October voelde ik me heel anders dan normaal alles tintelde m,n armen en vooral op de borst heel akelig,was aan het koken,toen mijn man en ik klaar waren met eten kwam het er dan ook heel spontaan weer uit.
De volgende dag 10 October was het precies hetzelfde,toen heb ikzelf 112 gebeld binnen 3 min:was de ambulance er,meteen een groot onderzoek infuus met medicijn-gelijk de ziekeauto en weg met sirene mijn man moest de kinderen maar bellen dat was voor mij een teken van daar ga ik ik ben er geweest.
In de ambulance kreeg ik morfine toegedient en 6 liter zuurstof,want ik had een dispnoe aanval erbij dan ben je aan het stikken.
Opeens was alles over nergens meer pijn geen angst meer-maar waar ik mij voor schaamde was!ik was maar aan het lachen,dat kwam door de morfine,het werd zo erg dat de broeders gestopt zijn onderweg en ik was ff helemaal weg-ik had een flink hartinfarct gehad,eigelijk heb ik erniets van gemerkt door de morfine.
Terwijl ik 2 dagen van te voren een arts van de huisartsenpost thuis had om me te onderzoeken,maar volgens hem was er mij niets aan de hand ik hyperventileerde alleen maar zei hij en daar moest ik maar mee ophouden.
Nou John ik ben die broeder nu nog héél erg dankbaar dat hij mijn reddende engel is geweest hij zei nou Mvr:U was echt optijd.
Zo zie je maar 2 oren en luisteren mooi niet,ben ook meteen gedottert 4dagen moest ik blijven geen pretje bahhh wat een mentaliteit en al helemaal geen respect.
Maar goed ik ben er gelukkig nog,maar de angst die heb ik ook nog en naar mijn mening kan niemand ons die wegnemen,op dit forum heb ik m,n troost een beetje gevonden.
De mensen in je omgeving e.n.z.hebbben altijd wel wat te zeggen in plaats dsat ze iemand steunen doen ze het net andersom.
Om een hart infarct te krijgen speelt naar mijn mening geen rol,het wereld gebeuren-jagen en jachten altijd met stress leven dat is het volgens mij,alhoewel ik ben helemaal geen streskip ben een heel rustig type en mijn man ook en de kid''s al helemaal...
Dat was het zo,n beetje al is het verhaal langer aldat ik dacht.
Probeer je rustig te houden John als je lichaam aangeeft van hèè dan moet je écht stoppen met alles ga een blokje om-dat doe met papier en pen en ik schrijf heel veel van me af,mij helpt het.
Proberen kost niets alleen een beetje tijd.
Mijn medicijnen zijn voor iedere morgen.
Carbasal-100mgr:-Valium-5mgr:Isordil-5mgr:Nexium-20m''grsmileylavix-75mgr:-Selokeen 50mgr:--Hyzaar-50mgrsmileyiclofenac-100mgr:-voor savond''s--en vandaag kreeg in plaats van Lipitor 40mgr: Crestor-Rosuvastatine geen 40,maar 10mgr:----------Tramal 100mgr:--Paracetamol 1000 met 20mgr:codeine voor de pijn...dat was het John..
Ik wenst je nog een fijne avond toe en hopelijk voel je je wat beter.
P.S.ik mag niet roken zoals zoveel mensen heb ik ook niet meer gedaan,maar of het dat is daar geloof ik niet zo in.....Knufffffffff van de 56 jarige Heleen.
Alvast bedankt voor het inlezen en hopelijk is m,n verhaal niet te vermoeiend??
Groetjes!!!!!!!!!!


Geschreven door: Heleen-voor anoniem op Maandag 2 Juli 2007 om 20:39 Ongepaste reactie?

Hoi de icoontjes zijn leuk en aardig,maar passen niet bij m,n verhaal ikzelf heb ze erniet bij geplaats.ook omdat ik daar helemaal geen behoefte aan heb.
Ik wil het alleen maar ff aangeven is niets mis mee hoor maar ze komen er gewoon vanzelf,dat is misschien vervelend voor mensen die dat niet willen zien of het anders bekijken(SORRY) IS GOED BEDOELD NIET NEGATIEF.......... smiley


Geschreven door: john op Dinsdag 3 Juli 2007 om 12:32 Ongepaste reactie?

Hoi Heleen,
met die icoontjes dat klopt daar kan je niks aan doen .die komen vanzelf had ik ook .Inderdaad heb je een heel verhaal geschreven,zolang wordt deze reactie niet.Over het hartinfarct hoe jij die ervaren hebt ,lijkt mij ongeveer hetzelfde als de mijne.Ik was ook al een jaar aan het sukkelen met verschillende klachten en had ecg ,fietstesten e.d ook gehad.Hierbij kon men niets constateren.Vorig jaar Januari 2006 had ik op mijn werk plots ff zwart voor mijn ogen en ben toen direkt naar huisarts gegaan,deze vond uit dat ik de bloeddruk veel te hoog had en schreef tabletten voor.Ook vertelde hij mij ,dat het ook wel zou helpen om te stoppen met roken,ik heb hem dat ook beloofd dat ik géén sigaret meer zou opsteken als ik bij hem de deur verliet(3 tot 4 pakjes shag rookte ik in de week)en ben nog steeds niet aan het roken en zal ook in toekomst niet meer gebeuren.Maar in Maart 2006 sloeg het noodlot ineens toe.Ik zat achter mijn pc en voelde me onrustig worden,ben opgestaan en wat heen en weer gaan lopen ,maar kreeg hevige pijn op mijn borst.Ben naar het toilet gegaan en alles kwam er ook spontaan uit met enorm veel pijn.ik schreeuwde het uit.Vervolgens belde mijn ma nightcare ,maar dat duurde ook allemaal te lang en ma heeft haak erop gegooid en direkt 112 gebeld .Tijdens het wachten op ambulance voelde ik me weer stukken beter ,ik lag op de grond op toilet en dacht bij mezelf ,die mensen van de ambulance komen voor niets ,want ik voel me weer goed.De broeders sloten me ook aan op machine en constateerde gelijk dat ik een hartinfarct had gehad en er direkt gehandeld moest worden.Dus met toeters en bellen naar Maastricht ,alwaar ik gedotterd en stent geplaatst kreeg.De dokter zei ook tegen mij dat ik geluk had gehad,want het had niet langer hoeven te duren of ik was er niet meer geweest,.Ook ik had het gevoel toen ik op brancard lag dat ik niet meer terug zou komen.Dus het verhaal tussen ons is volgens mij ongeveer hetzelfde????
Dus ná een jaar sukkelen uiteindelijk via deze weg uitgevonden dat het goed mis met me was en de cardioloog bevestigde dit ook tegenover mij en snapte niet dat hij nooit iets had kunnen vinden bij onderzoeken,terwijl het naar nu gebleken hartklachten waren.Hij vloekte ook,omdat ik nu litteken op hart had en dus hartpompfunctie vermindering.Die was nog maar 30%.Bij de laatste echo bleek dat de pompfunctie iets gestegen was n.l 35 %. Verder zal het ook wel niet meer komen denk ik.want genezen doet zoiets niet meer.
Grtjs John en doe rustig aan .....................PS Ik woon in Limburg !!


Geschreven door: Heleen voor John op Dinsdag 3 Juli 2007 om 15:42 Ongepaste reactie?

Hoi John toeval bestaat toch niet zegt men ,maar ongelofelijk inderdaad ns verhaal om het zomaar uit te drukken klopt er zit écht bijna of nauwelijks geen verschil in..
Ikzelf woon ook in Limburg dus dan neem ik aan dat je ook en paar dagen in het A.Z.M.hebt gelegen?
Eers 2nachten op da hart bewaking wat ikzelf hele akelige kamers vindt ,maar ja,daarna kwam er een verpleger me eindelijk vertellen U mag naar de afdeling én U hebt een gezellig iemand bij U o de kamer liggen.
Eenmaal op de kamer zag ik een héél oud meneertje in bed liggen vrézelijk om te zien.
Ik zei dat ik dat niet wilde en al zoniet bij een vreemde man(sorry) John ik heb niets tegen mannen,maar alleen ergde ik me toen het personeel aan het lachen waren en ik stikte van de angst en pijn-dat kwam door het dotteren.
Ik vroeg om bij dames te mogen liggen wat ikzelf heel normaal(vondt)vind)geen plaats was het antwoord,nou ik heb bezoek gekregen van een colega die op de long afdeling werkte en die zei dat ik er gewoon op moest staan want daar heb je recht op,er was plaats genoeg-ik zal je eerlijk zeggen dat die 4 dagen 4 weken waren..
Maar ook dat hebben we overleefd.
Mijn pompfuntie is niet veel lager of hoger als die van jou 40% meen ik me nog te herinneren.
Zeker weten dat we een liteken op onze rikketik hebben,ook ik denk er steeds aan als ik zo op de bank zit of me verveel,afleiding dat is ook weer een van de beste medicijnen...
Maar weer eens bedankt John voor je verhaal het doet een mens als toch wel iets hoor je bent nog zo jong,maak het je zo fijn en gezellig mogelijk,dat doe ik ook vooral als ik m,n kleinkid''s om me heen hebt dan voeld het héél anders.
Ikzelf woon ook in Limburg---Grt en houd je goed John.
Wie weet zie ik weer een reactie van je(BEDANKT) knuffffffffffffffffffffff Heleen...


Geschreven door: john op Woensdag 4 Juli 2007 om 11:17 Ongepaste reactie?

Hallo Heleen : Heb inderdaad ook in AZM gelegen.Ik voor 2 dagen hartbewaking ,daarna ben ik overgeplaatst naar Heerlen,omdat dit dichter bij huis was ivm bezoek van mijn familie.Ben daar ook ff op hartbewaking gelegd ,in tegenstelling van jou,kwam ik op kamer met 2 vrouwen terecht ,waarvan een ook oud en ernstig.De vrouw naast me kon ik goed mee op schieten,maar lag hier maar voor 1 dag en toen afdeling op.In totaal heb ik 8 dagen in ziekenhuis gelegen,omdat ik koorts had kon ik er niet eerder uit.
Op moment gaat het weer prima met me,maar je weet net zo goed als ik dat het morgen weer anders kan zijn.Het is heel frustrerend als je je smorgens al belabberd voelt en dan ook nog voor je baas moet gaan werken 8 uur per dag,het werk ligt je dan ook tegen en motivatie ebt weg.Het is de ene dag voor de andere.Zo loop ik op mijn werk rond en maak plezier en dag erop loop ik belabberd en chagrijnig rond omdat het weer eens niet goed met je is.Voel me dan echt lullig t.o.v mijn collegas ,maar gelukkig begrijpen zij mijn toestand.
Op moment heb ik al weer zo''n 4 weken de ziekenkaart.A.s Dinsdag moet ik weer terug bij cardioloog .Die zal wel kijken of het bloeddrukpilletje meer(cozaar)geholpen heeft en daarna zal ik wel weer aan het werk moeten van ARBO.Maar ik heb me voorgenomen,wat ik vroeger nooit deed,als ik belabberd ben op werk ,meteen naar huis !Vroeger bleef ik al had ik griep of wat dan ook lang doorwerken voordat ik me ziek meldde ,was ook het meest aanwezig op mijn werk,helaas moet ik daar toch van af gaan zien.Mijn gezondheid gaat voor en ik ga me niet kapot werken voor de baas,anders kom ik te vroegtijdig aan mijn einde.Bedankt weer voor jou reactie en zie graag jou reactie weer tegemoet.Toch wel leuk zo''n site met lotgenoten !!Groetjes uit Brunssum (limburg).Ga me nu niet vertellen dat je ook uit Brunssum komt???????hahahaha


Geschreven door: Heleen-voor John op Woensdag 4 Juli 2007 om 16:30 Ongepaste reactie?

Hoi John nou wij hadden vanmorgen bezoek-misschien dat je oren getoetert hebben smileyja nu moet ik toch echt lachen hahahahaha en zeker weten dat zo,n forum ook z,n leuke en fijne kanten heeft toch?
Zelf ben ik ook smorgen''s blij als ik wakker wordt,andere zeggen maar steeds net als het bezoek van vanmorgen ja als je zo blijft denken dan vreet het je helemaal op(DE ANGST)jij voelt wat je voelt ik ook en dat snappen de meeste niet,dat is hun probleem nu juist.Ikzelf ben allanger thuis werk helaas niet meer,maar wilde meteen weer ruilen-ik heb 25 jaar verpleging gedaan op de zuigelingen afdeling,maar niet in het A.Z.M.dat was nog in het oude Anadal.
Hard werken maar wel met hart en ziel,mooie maar ook minder mooie dingen mee gemaakt e.c.t.
Vandaag voel ik me ook redelijk goed zeker John je hebt groot gelijk als je NU eerst eens aan je eigen gezondheid gaat denken,want het leven is kort en er zijn nog veel meer mooie en leuke dingen op de wereld als alleen maar werken vooral als men ziek is en kapot werken voor een of andere baas ja daggggggggggggg en moeten staat achter de deur ,als jij je niet lekker voelt op of onder het werk dan moet je stoppen kom nou-ja ik kan me daar zo kwaad over maken als een of andere arts zegt U moet--weet je John wat wij moeten??ADEM HALEN.
Dat moeten de bazen ook,maar als zij zich niet lekker voelen of wat dan ook hebben dan komen ze gewoon niet-zo dat is eruit.
Het vorig jaar was ik héél anders een rustig type,maar sinds het hartinfarct ben ik in het nadeel van andere echt verandert,maar ook voor mezelf wat minder fijn is,daar hebben we het nog over gehad vanmorgen er komt namelijk iedere week een verpleegkundige bij ons thuis om bepaalde dingen te bespreken waar de artsen geen tijd voor hebben,nou en thuis kan het wel met een lekker bakje koffie,en de verpleegster zei me dat het komt door het hart infarct ik ben het met haar 100% eens...
Nee ik vind het maar niets om gemengd op een kamer te liggen,ook omdat ik jonger was dan die meneer ik mocht geen nachtjurkje aan maar wel pyjama''s aan.
Dat gebeurt me écht niet meer,toen wist ik niet beter maar nu wel ze kunnen me wat-ik heb helemaal niets tegen mannen heb erzelf 4 met m,n man erbij,het was erg genoeg het oude heertje was heel erg ziek,en dat bevordert echt niet onze(MIJN)gezondheid niet.Maar alles moet men 1 x in het leven meemaken.
Nou nee John ik ben geboren in Valkenburg en woon in Maastricht.
Zo dat wast het weer alles klaar maken voor het avond eten want groen van de honger zien is ook niet goed..
Ook voor jou smakelijk eten en nog een fijne avond gewenst,alleen het mag nu wel eens ophouden met regenen....Groetjes vanuit het regenwoud te Maastricht Knuffffffffffffffffffffffffffffffffff Heleen


Pagina 1 van 16 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartaanval.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)