Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartaanval.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartaanval.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

anja v doerak

Geschreven op: Zondag 22 April 2007 om 12:14
Ongepast of beledigend?

hallo beste hart mensen
ik heb een hartklep kapot de mitaralis de linker hartkamer
maar ze kunnen mij niet opereren van wegen mijn copd
ik heb een long inhoud van 30% zelfs met de moderne techniek v de octopus kunnen ze mij niet helpen dus ik moet maar afwachten waneer ik naar boven mag gaan ik heb een dochter van 10 en een lieve man en ik ben 48 jaar
is er iemand die dit ook heeft of mee heeft gemaakt 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: James op Zondag 10 Oktober 2010 om 21:11 Ongepaste reactie?

Hallo, ik vind het zo erg voor u, de pijn zal onverdraagbaar zijn om uw dochter en man hier achter te laten. Het laat mij zelfs huilen. Ik begrijp niet dat ze niks kunnen doen, geen nieuw hart?


Geschreven door: harte op Donderdag 9 November 2017 om 11:43 Ongepaste reactie?

ik heb hetzelfde. al 25 jaar en ben nu 60. longinhoud 25%.


Geschreven door: wees op Woensdag 31 Januari 2018 om 23:15 Ongepaste reactie?

hi en kunnen ze geen clip plaatsen


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartaanval.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)