Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartaanval.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartaanval.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Silvia

Geschreven op: Woensdag 6 December 2006 om 17:25
Ongepast of beledigend?

Maart dit jaar heeft mijn vader op 52 jarige leeftijd een hartinfarct gehad.
Na een aantal maanden is hij gecateriseerd en het bleek dat zijn hart al nieuwe bloedvaten aan het aanmaken was.
Nu is mij vader erg verandert.
Hij is ontzettend stil geworden en zegt altijd maar dat het goed met hem gaat terwijl ik soms zie dat hij zich helemaal niet lekker voelt.
Nu hoef ik niet alles te weten van hem maar ik wil wel graag weten of het niet lekker zijn met zijn hart te maken heeft, just in case.

Hoe kan ik het beste met hem omgaan en die stille man? Is dat tijdelijk, om zijn emoties te verwerken of zal het blijvend zijn.
ik vind het moeilijk om hier met mijn vader zelf over te praten, hij is een heethoofd en word dan boos op mij.. Met de woorden, waar bemoei jij je mee.
Hij is en blijft mijn vader en ik maak mij zorgen om hem.. hou zielsveel van hem..

Heeft iemand tips, do`s and donts?
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartaanval.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)